Umjetnost za dušu i za investitora

Ovaj put je odjelu investitora bio moj dugogodišnji prijatelj i suradnik Alan, statičar , serijski poduzetnik i akutni optimist. Alan je naime naumio uziđati kuću za odmor u Zemuniku. A što Alan naumi, to Alan i ostvari.

Sve je moguće! Osim drvene peći.  (A.S.)

Vila Mañana

Vila Mañana je prekrasan obiteljski projekt kuće za odmor čije profesionalne fotografije željno svi iščekujemo. Do vile se dolazi laganom voznjom kroz zemuničke oranice i maslinike, a jednom kad stigneš ne zanima te što se događa izvan ogradnog zida! Vilu možeš sneek peekati na instagramu LINK ili facebooku LINK i zajedno samnom nestrpljivo čekati profi fotke.

Naravno da ništa od toga ne bi bilo da nije sve to skupa nadzirala ženska polovica. Sorry Alane, ali, Matea svaka ti čast! Nema te takve u Zemuniku sigurno, a i šire. 😀

Umjetnost po mjeri

Moji dragi prijatelji su u svom građevinskom pothvatu dali  mjesta kreativnosti i mom novom poslovnom konceptu radnog naziva ˝Umjetnost po mjeri˝. Umjetnost se u ovom slučaju radi po mjeri prostora, investitora, budžeta, a još uvijek i za dušu.

Rezultat

U svrhu opremanja interijera uključila sam se na kraju sa umjetničkim slikama. Za ovu kuću sam ih izradila 20 komada, različitih dimenzija, tehnika i podloga.

Šteta da opisujem previše kad slika govori 1000 riječi. Pogledaj!

Nina

 

PS: Nakon što sam dugi niz godina vjerovala Alanovim rječima da drvena peć nije moguća, ispostavilo se da to nije točno. Postoje i drvene peći!

Dobro došli na moje stranice! Slobodno komentirajte i doprinesite temi koja vas zanima.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.