kist kutija keks

Kako je nastao ‘kist kutija keks’ poklon paket?

Kist kutija keks  je koncept poklona koji je osmišljen u suradnji sa dragom prijateljicom i vrsnom slastičakom, koja se zove Una Jaša Katačić.

Htjele smo stvoriti proizvod koji objedinjuje naše hobije,ljubav prema slikanju i ljubav prema izradi slastica. Nešto što spaja slastice i umjetnost pa smo na kraju dobile jestivu umjetnost!

Logo je uobličen da spoji elemente koji se koriste za izradu poklona. Kist za oslikavanje, keks za nepce i kutija u koju se sve na kraju zapakira.

IMG_E4864 (2).JPG
BORO – proslava 60. ođendana

 

Una priprema jestivi dio ovog poklon paketa, koji tada dolazi meni u ruke, oslika se jestivim bojama i spari sa nejestivim djelom, akrilom na platnu, koji je koloristički ili tematski vezan na jestivi dio.

Spektar mogućnosti koje danas nude jestive boje je strašan! Od boja u gelu, preko zlatnog praha pa do flomastera sa jestivim bojama! Tko voli boje, slikanje, a usto je i sladokusac kao ja, najbolje da sakrije karticu za webshop na neko mračno i nedostupno mjesto.

 

IMG_4933a
MAJA – proslava 60. ođendana

IMG_4929 (1aa)

 

Do sada su naši radovi bili pripremani kao originalni i personalizirani darovi prijateljima ili članovim obitelji, ali s obzirom na reakcije, možda se iz toga razvije i neki opaki biznis.

U tu svrhu smo otvorile facebook i instagram stranicu gdje možete pronaći još fotografija za svaki od ovih poklona. Ako vam se sviđa što radimo možete tamo pogledati i, naravno, komentirati, a ako smo si baš baš dobri onda ćete vjerojatno i probati 🙂 .

Link na Facebook stranicu

 

WhatsApp Image 2019-09-14 at 11.22.58IMG_E4665 (2)IMG_E4689 (2)

 

 

Dobro došli na moje stranice! Slobodno komentirajte i doprinesite temi koja vas zanima.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.